11 Mart 2012 Pazar

ETİ YULAFLI TATLI SANDVİÇLER

Çok ama çok pratik bir tarif ama tadıda görüntüsüde nefis. Çok acil bir misafir mi gelecek ya da uğraştırıcı şeylerle uğraşmak istemiyor musunuz? İşte bu tarif tam bir kurtarıcı. Tarif yengemin masasından ama bende ilk misafirlerime bu tatlıdan ikram etmek için sabırsızlanıyorum.

Malzemeler:
3 paket Eti Burçak Yulaflı Büskivi
2 paket krem şanti
2 su bardağı süt
1 portakal kabuğu rendesi
1 su bardağı damla çikolata

Üzeri için:
Yarım paket hazır çikolata sosu
1+1/4 su bardağı süt
Çekilmiş fındık
Yapılışı: Krem şanti ile sütü çırpıyoruz, içine portakal kabuğu rendesiyle damla çikolataları ekleyip karıştırıyoruz. Bir tane yulaflı büskiviyi alıyoruz üzerine kremşantili karışımdan sürüyor üzerine yulaflı büskivi yerleştirip tekrar krem şantili karışımdan sürüp üzerine yulaflı büskivi yerleştiriyoruz. Diğer büskivileri de bu şekilde hazırlıyoruz. En son 3 katlı sandviçlerimizin üzerine yarım ölçü hazırladığımız ve hafif ılıttığımız çikolata sosumuzdan birer kaşık döküyoruz ve çekilmiş fındıklarımızı serpiyoruz.
Afiyet olsun...

Püf noktası: Bir gece bekletip öyle servis ederseniz daha yumuşak oluyormuş.