Malzemeler:
1 paket tavuk bonfile (10 parça)
1 yemek kaşığı biber salçası (dolu değil)
1 yemek kaşığı domates salçası
3 yemek kaşığı yoğurt
2-3 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz, karabiber , pulbiber
Yapılışı: Tavuk etlerini ve diğer malzemeleri derin bir kabın içinde karıştırıyoruz. Tavukları bu sos içinde en az 1-2 saat kadar buzdolabında marine ediyoruz. Sosun içinde bekletmiş olduğumuz tavuk etlerini bir fırın kabına alıyoruz ve 200 derecede yaklaşık 60 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.
BENDE SENİN GİBİ PRATİK YEMEKLERİ SEVİYORUM ELİNE SAĞLIK NEFİS DURUYOR...
YanıtlaSilellerine sağlık canım eminim tadı nefistir;)
YanıtlaSilprattik tarifler artık hep favorilerimiz arasında ellerine sağlık
YanıtlaSilama şimdi bu saatte yapılmaz ki bu bana yaww :(
YanıtlaSileline sağlık canım
harika görünüyor,eline sağlık.
YanıtlaSil